Annak szellemében, hogy a cipész maradjon a kaptafánál, cégünk a hagyományos értelemben vett épületgépészeti tevékenységgel nem foglalkozik. Tervező kollégáink közül többen épületgépész alapképzettséggel rendelkeznek, így nem okozna problémát eme feladatkörnek az ellátása, viszont a QPLAN Hűtéstechnika, mint a neve is mutatja ipari, élelmiszeripari, technológiai, kereskedelmi és speciális hűtéssel kapcsolatos tervezési és kivitelezési munkákkal foglalkozik.

Ugyanakkor munkánk sokrétűsége és egyedisége miatt számos esetben szükséges a hűtőrendszeren túl, az ahhoz közvetlenül kapcsolódó egyéb rendszerekkel is foglalkozni.

Az épületgépészet feladatkörébe tartoznak például egy folyadékhűtő esetében a vízkör, a szivattyús rendszer, valamint a hulladékhő hasznosításhoz kapcsolódó hőcserélők és azok vízoldala vagy a légtechnikán keresztüli hűtésnél maga a légtechnika. Ezen feladatkörök minőségi ellátása a bizonyítéka kollégáink rendkívüli szakképzettségének.

Tehát önmagában épületgépészettel nem foglalkozunk, viszont, ha ez a munkánkhoz szükségszerűen kapcsolódik vagy annak része, ebben az esetben képesek vagyunk szakszerű szolgáltatást nyújtani Megrendelőink részére.

Amennyiben kérdése van, ajánlatot szeretne kérni, esetleg műszaki tanácsadásra van szüksége, kérjük, keresse meg cégünket telefonon vagy e-mailben.

 

 

 vissza