Qplan ma

Qplan Hűtéstechnika, a „természetesen teljes” megoldások szállítója mára családi cégből dinamikus vállalattá nőtte ki magát, mely fontos szerepet játszik külföldön is.  

Erősségünket jelenti, hogy birtokunkban van különböző technológiák ismerete, azaz nem vagyunk rákényszerítve csak egyféle műszaki megoldás alkalmazására semmilyen hűtéstechnológiai feladat esetén sem. Munkánk során, amennyiben lehetőségünk van rá, készséggel szolgáltatunk több megoldási lehetőséget adott hűtési feladat megvalósítására, meghagyva így a döntési lehetőséget megrendelőnk számára. Függetlenségüket kihasználjuk arra, hogy megrendelőinknek a már bizonyított, legoptimálisabb komponenseket építsük be és megoldásokat valósítsuk meg..

Törődünk azzal, hogy minden egyes adag hőt, amit el kell vonnunk a rendszerből, valaki más beletette – támogatásunkkal a folyamattervezésben  Ön nyerhet a beruházási és működési költségek csökkentésével.
Legjobb szándékunkat mi sem bizonyítja jobban, hogy általunk javasolt megoldás esetén vállaljuk akár az élettartamon keresztüli üzemeltetését, akár átalánydíjas vállalásban is.

Egyedüli elkötelezettségünk a fenntarthatóság jegyében a legkisebb környezetterhelést jelentő hűtőközegek alkalmazása iránt van. Amennyiben ez jelenti a legjobb megoldást, örömmel szerzünk érvényt ennek, legyen szó akár ilyen esetben szén-dioxidról, ammóniáról vagy éppen hidrogén-karbon hűtőközegekről. 

Köszönhető mindez a több évtizedes hűtéstechnológiai szakmai tapasztalatnak, ami már több emberöltőn is túlnyúlik a család mérnöki hagyományai révén.

Az elért eredmények mögött komoly tapasztalattal rendelkező szakmai csapat áll, akik közreműködésével alakult meg Qplan Hűtéstechnika a  rendszerváltás biztosította lehetőséggel élve 1991-ben. A szakemberek köre és területe is fokozatosan  bővült, beleértve az összes szakágat a kulcsrakész hűtéstechnológiai vállalások megvalósítása, üzemeltetése és a növekvő számú rendelések teljesítése érdekében.
Az egyszer elsajátított tudás ma már nem elégséges. Szakembereink elhivatottsága mellett ismereteiket folyamatosan frissítjük és gyarapítjuk.

A működési területünk valóban magában foglalja a létesítés és fenntartás minden lépését:

-    előzetes tanulmányok, élettartam-költség számítások végzése a beruházási döntés előkészítés folyamatában;

-    létesítés engedélyeztetési, pályázati és tender anyagok, dokumentációk készítése;

-    élelmiszeripari-, kereskedelmi-, közösségi-, ipari hűtéstechnológiai és energetikai berendezések
    gyártmánytervezése és engedélyeztetése (hűtéstechnológiai-; szerkezeti -; villamossági és automatikai);

-    élelmiszeripari-, kereskedelmi-, közösségi-, ipari hűtéstechnológiai és energetikai berendezések gyártása (hűtéstechnológiai-; szerkezeti-; villamossági és automatikai);

-    hűtőberendezések, hűtőrendszerek forgalmazása, helyszíni telepítése, kivitelezése és beüzemelése teljes körű kulcsrakész vállalásban, távfelügyeleti lehetőségekkel is;

-    hűtőberendezések, hűtőrendszerek üzemeltetése a 7 nap 24 órájában ügyelettel szerződéses partnereink számára, az általunk szállított berendezésekre akár átalánydíjas vállalásban is;

-    meglévő hűtőberendezések, hűtőrendszerek energetikai és műszaki felmérése, szakértése, szükség szerint javítására, átépítésére vonatkozó javaslattétellel és elvégzése a további karbantartás és üzemeltetés vállalásával;

-    további felelősségteljes szakmai támogatás ügyfeleink részére együttműködésünk során.

A felsorolt tevékenységeket minőség- és környezeti irányítási rendszerben végezzük, és munkánkhoz  minden egyéb szükséges engedéllyel rendelkezünk, termékeinket CE megfelelőségi tanúsítvánnyal látjuk el, a személyi feltételeket minden esetben saját alkalmazottak által biztosítjuk.

Tervezési munkáinkat számítógépes  környezetben végezzük, legyen szó termodinamikai számításokról, 3D gyártmánytervezésről és edényméretezésről, valamint villamos- és automatika és PLC tervezés tervezésről.
Mintegy 1800m2-es saját gyártó létesítményünk csarnokában rejlő lehetőségeket jól jellemzi, hogy  pl. családi ház fűtéséhez alkalmas hőszivattyútól kezdve akár 10T-s elemekből akár  ?m x ?m x ?m terjedelmű berendezést is tudunk építeni. 
Hibabejelentést, elhárítás megszervezését szerződéses partnereink számára ügyeleti rendszerünkben automata központ segítségével végezzük, egyedi beazonosítás érdekében minden szerződött létesítmény számára külön számot biztosítva.

Reméljük, felkeltettük érdeklődését. Kérjük, további információért látogassa meg honlapunkat és forduljon munkatársainkhoz bizalommal.