Feladatkör:

A pályakezdő kollégák részt vehetnek mind a tervezési, mind a gyártási/telepítési, valamint a beüzemelési fázisokban is. Ez lehetővé teszi, hogy 100%-ban megismejék egy hűtőrendszer megszületésének menetét.

Elvárások:

Az alkalmas jelölt rendelkezik gépészmérnöki (lehetőleg kalorikus gépek szakirány), illetve villamosmérnöki végzettséggel, felhasználói szintű számítástechnikai, valamint AutoCad ismeretekkel, teherbíró képessége nagy, rugalmas, csapatmunkára alkalmas, illetve önmagára, környezetére és munkájára igényes személyiség.

Amit kínálunk:

Pályakezdő villamos és gépésztervezők számára kínáljuk az ipari, kereskedelmi, valamint technológiai hűtőrendszerek, hűtőberendezések megismerésének lehetőségét, legyen szó freonos, ammóniás vagy CO2 technológiáról.

Az alkalmas jelöltnek pályakezdő szinten versenyképes jövedelmet, szakmai fejlődési lehetőséget, a legújabb technológiák megismerését, változatos munkákban való részvételt kínálunk családias, közvetlen légkörben való tevékenykedés mellett.

A betanulási fázis befejeztével, kölcsönös egyetértés esetén a pályakezdő kollégának hosszú távra biztosítunk munkalehetőséget azon a területen, amely leginkább megfelelő a számára.

 

vissza